Mislite da možete bolje i jeftinije?

Studio Ambient je građevinsko preduzeće specijalizovano da pruži kompletnu uslugu kada se radi o adaptaciji poslovnih i stambenih prostora. Dugogodišnje iskustvo i širok spektar klijenata različitih potreba nam omogućava da efikasno procenjujemo materijalne i ljudske resurse tako da na najbolji način izađemo u susret svim tipovima klijenata – od malih stambenih objekata do velikih poslovih kompleksa.


Ključ u ruke! Mi preuzimamo vaše brige.

Naš cilj je da vas u potpunosti oslobodimo obaveza, briga i gubitka vremena koje je neophodno utrošiti na planiranje, izvođenje i koordinaciju radova. Vaša jedina obaveza je da uz našu pomoć definišete vaše želje i potrebe. Sve ostalo možete prepustiti nama.


Optimizacija troškova

Maksimalno ćemo se potruditi da vaše želje uklopmio sa vašim mogućnostima. Kroz mrežu naših parnetera i dobavljača možemo da vam ponudimo cene bolje od maloprodajnih. Optimizacijom rada i troškova postižemo da cena naše usluge bude manja od troškova koje bi imali da samostalno planirate i realizujete adapataciju. Pored toga, Stuido Ambient u saradnji sa poslovnim bankama omogućava svojim klijentima realizaciju kredita za adaptaciju stmbenog i poslovnog prostora.

Pored kompletne adaptacije stanova i kuća, radimo i renoviranje kupatila, kuhinja, prostorija, terasa, podruma i tavanskog prostora, nadogradnju i proširenje.

Adaptacija stanova i poslovnih prostora
  • Toplo bih preporučio "Studio Ambient" svim ljudima koji znaju šta žele. -- Zoran

  • Poslovi su završeni u roku, raditi sa ovim momcima je bilo zabavno i produktivno. -- Martina

  • Želimo ovim putem još jednom da se zahvalimo gospodinu Miroslavu i ekipi "Studija Ambient". -- Nebojša & Slađana

  • Ukratko, Miroslava bih svakome preporučila jer je osoba koja ume da ceni tuđe vreme, izuzetno je pošten i drži reč -- Gordana